Nordicbet lancerer et helt nyt koncept, som vi kan kalde Fodboldbingo eller Betting-Bingo. Har du hørt om det før? Det er for alle de fodboldinteresserede, og lige nu kan du prøve det og vinde VIP-billetter til Old Trafford. Så spil Betting-Bingo eller Fodboldbingo og kom med til kampen mellem Manchester United og Wolverhampton med Steffen Dam. Du kan læse mere her. Men lad os kigge nærmere på det nye koncept nedenfor.

Vind VIP-billetter med Betting-Bingo / Fodboldbingo

Det er bingotid på NordicBet, og de har sat flotte præmier på spil til lanceringen af deres nye koncept, som vi kalder Fodboldbingo eller Betting-Bingo. Der sættes 4×2 VIP-billetter til fodboldkampen mellem Manchester United-Wolverhampton den 22. september 2018 på højkant. Det er med andre ord bingo for de fodboldinteresserede. Men hvem kunne ikke tænke sig at vind VIP-billetter med det hele, herunder 3-retters menu inden kampen, drikkevarer både før, under og efter kampen og så naturligvis fede pladser til selve kampen. Vinder du ikke hovedpræmierne, kan du også vinde freebets ved at ramme bingorækker.

Sådan spiller du Fodboldbingo eller Betting-Bingo

Først skal du tilmelde dig kampagnen her. Herefter er det bare at gå i gang med at spille singler for mindst 20 kr. på udvalgte spilkategorier – felterne krydses af, når du rammer rigtigt. De 4 “bingospillere” med flest rigtige, når kampagnen afsluttes 26. august, vinder VIP-billetterne til Old Trafford. Er der pointlighed, trækkes der lod.

Bingopladen ser således ud:

Der er ikke krav om minimumodds, og spil på alle fodboldkampe er gældende i denne kampagne.

Præmier i Fodboldbingo

Der er følgende Betting-Bingo præmier:

  • 4×2 billetter til Manchester United-Wolverhampton d. 22/9
  • 1 række giver et 50 kr. freebet
  • 2 rækker giver et 100 kr. freebet
  • 3 rækker giver et 250 kr. freebet

Reglerne for Betting-Bingo

NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende. NordicBet forbeholder sig ret til at diskvalificere spillere fra kampagnen, såfremt der er bevis på misbrug eller svindel. Ved en uenighed herom vil NordicBets beslutning blive anset som endelig.

Kampagnen er kun for NordicBet kunder fra Danmark, og den løber indtil den 26. august kl. 23:59. Du skal tilmelde dig denne kampagne ovenfor for at kunne vinde en præmie. Du skal lave en indbetaling i kampagneperioden for at krydse feltet “Lav et indskud” af. Asian Handicap skal være fuldt vundet for at krydse feltet “Asian handicap (valgfri linje)” af, og halv gevinst og push gælder ikke.

4 “bingospillere” med de fleste rigtige vinder hver 2 VIP-billetter inklusive fri bar og 3-retters menu til fodboldkampen mellem Manchester United og Wolverhampton den 22. september 2018. Her får man selskab af NordicBets faste spilekspert Steffen Dam, som er Wolverhampton-fan. Der trækkes lod ved lige mange rigtige. Rammer du 1 række, modtager du et freebet på 50 kr. Rammer du 2 rækker, modtager du et freebet på 100 kr. Rammer du 3 rækker, modtager du et freebet på 250 kr. Bemærk, at du kun får udbetalt det højeste af de freebets, som du har opnået.

VIP-billetter kan ikke byttes til kontanter. Hvis en vinder ikke er i stand til at deltage, vil der ikke blive tilbudt kompensation. Vindere af de 4×2 billetter kontaktes mandag den 27. august og skal acceptere deres præmier indenfor 72 timers. Ellers vil den gå videre til den næste i rækken. Vinderkampen spilles den 22. september 2018 kl. 16.00. Freebets vil blive udbetalt mandag den 27. august 2018 inden kl. 16.00. Freebets bliver aktiveret ved at krydse af i check-boksen på en spillekupon, inden de valgte væddemål bekræftes.

Vinder dit freebet, får du nettogevinster udbetalt (men ikke selve indsatsen). Nettogevinsten skal gennemspilles 3 gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod et freebets omsætningskrav. Du kan bruge dit freebet på et hvilket som helst fodbold marked både pre-match og live, og både på desktop og mobil. Har du ikke brugt dit freebet inden syv dage efter modtagelsen, går det tabt og fjernes fra din konto. I tilfælde af at dit freebet ikke vises på din spillekupon, kan du genindlæse siden, inden du tilføjer et væddemål igen. Virker det ikke, skal du kontakte support.

%d bloggers like this: