REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bingo er måske ikke det mange forbinder med hastig udvikling og mange ændringer. Men på det danske bingomarked, der sker altså en hel del lige for tiden. Heldigvis er det kun noget, som vi bingospillere, kan være glade for. Det er nemlig alt sammen til vores fordel. Du har måske være med i nogle af kampagnerne, da Unibet Bingo og Maria Bingo slog dørene op. Der har været masser af underholdning og ikke mindst mulighed for gratis bingo.

Endnu et bingorum byder på gratis bingo

Et sted, hvor der faktisk også er sket, er Danske Spil Bingo. Bingorummet har længe haft monopol, og måske er det konkurrencen, der presser på. Nu venter der i hvert fald endnu flere sjove og spændende bingo-oplevelser til alle bingospillere her. Nedenfor kigger vi lidt nærmere på, hvad de har at tilbyde af spændende ændringer. Men helt indledningsvis kan vi lige nævnes, at du kan komme godt i gang med 30 kr. helt gratis. Er der nogen, der kan sige nej til gratis bingo? Dette tilbud kan benyttes af alle ved at klikke her.

Hvad er nyt på Danske Spil Bingo?

Nu tilbyder de ikke mindre end 8 bingorum, og heraf er 4 af dem spritnye. Prøv det nye rum Venskab, hvor der er garanterede rækkegevinster for over 74.000 kr. dagligt! Eller prøv rummet Klassikeren med hele 5 jackpotter. Der er også nogle ændringer til et par af de eksisterende bingorum. Læs mere om alle bingorummene her.

Hent 30 kr. til gratis bingo her

For at få 30 kr. helt gratis til bingo skal du blot benytte dette link: KLIK HER FOR AT BENYTTE TILBUDDET. Herefter kan du blot følge vejledningen på denne side. Tilbuddet er både til nye og eksisterende spillere. Du skal blot krydse af i feltet, hvor du giver samtykke til, at Danske Licens Spil A/S må sende dig markedsføringsmateriale via e-mail. Det kan du roligt gøre, da Danske Licens Spil A/S ikke udsender spam, og du kan sagtens framelde dig igen, hvis du ikke vil have flere mails.

Bemærk, at samtykke er betinget for at kunne modtage kampagnetilbud såsom at få indsat 30 kr. på din spillekonto til gratis bingo. Efter afgivelsen af samtykket vil de 30 kr. blive sat ind på din spillekonto inden kl. 18 den efterfølgende hverdag. Når du har tilmeldt dig, får du øjeblikkeligt følgende mail fra Danske Spil Bingo:

… Du har takket JA til tilbuddet om at få 30 kroner at spille gratis bingo for kvit og frit. Vi indsætter pengene på din spilkonto den kommende hverdag inden kl. 18.00

Pengene kan du bruge i lige det bingorum du ønsker.

Vi håber, du får nogle gode Bingo-oplevelser og får prøvet nogle af vores mange nye bingorum.

Klik på knappen for at læse mere om de nye rum, eller de ændringer vi har lavet i de eksisterende.

Vær også opmærksom på følgende kampagnebetingelser. De 30 kr. vil blive den efterfølgende hverdag senest kl. 18. Tilbuddet er personligt og kan kun benyttes én gang, og dette tilbud er tilgængeligt frem til og med den 14. marts 2018.

Et andet eksempel på en god bonus med 30 kr. gratis fra Danske Spil Casino kan du se her:

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: