Var det noget med et godt bingotilbud til weekenden? Det kommer til at køre hver weekend i en periode fremover, men vær med allerede i dag, så du ikke gå glip af noget. Weekendens bingotilbud lyder således: Køb en, og få en gratis i denne weekend. Det er med andre ord en super chance for at få mere ud af din weekend! Det er såkaldte BOGOF-weekender.

Mere om Weekendens bedste bingotilbud

Weekendens bingotilbud går ud på, at hvis du køber en bingobillet, så får du en gratis bingobillet. Herefter er det blot at spille for at vinde en andel af en af de dobbelte progressive jackpotter. Det er, hvad du har ventet på hele ugen.

Sådan er du med i dette bingotilbud:

  1. Gå til The Fairway-bingorummet
  2. Køb dine bingoplader i nedenstående tidsrum – de koster fra kun 1 kr. stykket!
  3. Unibet Bingo giver dig en gratis bingoplade for hver plade du køber

Du kan være med hver eneste lørdag og søndag fra kl. 20.00 og indtil 23.59. Det foregår i det bingorum, der hedder The Fairway.

Gratis bingo til nye spillere

Er du ny spiller hos Unibet Bingo, kan vi måske friste med 14 dages adgang? Så kan du finde de spil, som du bedst kan li', teste dine bingoevner og spille om en chance for at vinde både små og store pengepræmier.

Unibet siger velkommen til Centre Court bingorummet, hvor begyndere hos Unibet lærer at spille helt gratis bingo. Det er den perfekte chance for at vinde uden at risikere en øre. Billetter er gratis, men præmier er skam helt virkelige

Det er nemt at være med, for som ny bingospiller får du 14 dages gratis adgang til Centre Court efter oprettelse af en bingoprofil. For at oprette en profil skal du blot åbne bingo, vælge et chatnavn og snuppe dit lykketal

Det foregår to timer om morgenen fra kl. 9 til kl. 11 og to timer om aftenen fra kl. 19 til kl. 21 i Centre Court bingorummet.

Kender du de forskellige bingospiltyper?

Fair 4 All: Spil, hvor du kun kan købe et bestemt antal billetter, så alle spillerne har lige stor chance for at vinde.

1&2To Go: Få en del af præmiekrukken. Del gevinster, hvis du kun er et eller to tal væk fra fuldt hus.

BOGOF: Køb en, og få en, to eller endda tre gratis bingoplader. Hold øje med gratis dobbeltbilletter, der løbende tilbydes i Unibets bingorum.

Gratis spil: Få chancen for at vinde noget uden risiko med Free Games. Hvor billetterne er gratis, men præmierne virkelige.

%d bloggers like this: