Lige nu kan du vind et 25.000 kroners ophold på et hjemsøgt slot i vores nyeste Halloween Bingo Konkurrence. Det sker her på Unibet Bingo. Gennemfør de daglige udfordringer i bingo konkurrencen, og vind et weekendophold for to på Dragsholm Slot. Dette slot skulle efter sigende være det mest hjemsøgte slot i Europa med over 100 spøgelser. Slottet vil byde på gourmetlækkerier både morgen og aften fra slottets Michelin-køkken og en privat spøgelsesrundvisning. Herudover er der 10.000 kr. til udgifter og shopping.

Er du klar til at lede efter spøgelser på Dragsholms Slot. Du kan selvfølgelig også bare have an afslappende weekend? Er du vinderen, er det helt op til dig. Du kan også kigge nærmere på vores udvalgte Halloween gratis spins tilbud.

Regler og vilkår for Halloween Bingo Konkurrence

Unibets generelle regler og vilkår er gældende. Denne Bingo Halloween konkurrence kører indtil den 2. november 2018. Bingospillere kan finde deres mission via missionsikonet i bingoklienten, og bingospillere vil få et lod til lodtrækningen for hvert gennemført niveau af missionen (højest 8 billetter pr. bingospiller). Lodtrækningen vil finde sted, efter kampagnen er ovre. Vinderne vil blive kontaktet i løbet af 72 timer.

Vinderne vil blive vilkårligt udvalgt af en Random Number Generator – og vist på kampagnesiden efter lodtrækningen. Unibet Bingo forbeholder os retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Som alternativ til præmien er det muligt at få 25.000 kr. i kontanter. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version af regler og vilkår og andre versioner, er det den engelske, der gælder.

%d bloggers like this: