Unibet Bingo ved, at alle spillere elsker en eksklusiv præmie. Og det bliver ikke mere eksklusivt end Unibet Bingos tre femstjernede overnatninger i Paris, som du kan vinde i deres eksklusive Valentins-bingokampagne. Du tilmelder dig gratis her.

Femstjernet Valentins Dag rejse

Denne uforglemmelige rejse har Michelin-mad, en tur i luftballon og en privat rundvisning på slottet Château de Versailles. Derudover får du 10.000 kr. til flyrejsen og til forbrug. Vil du vide, hvordan du får fingrene i denne præmie? Tilmeld dig gratis her og spil 150 kr. på bingo. Herefter kan du spille i det eksklusive Grand Slam-rum. Få flere point end alle andre og rejsen er din, mens resten af spillerne i top 20 deles om 25.000 kr.

Sådan deltager du i Valentins Dag konkurrencen

Tilmeld dig gratis på bingoturneringens side. Få adgang til det eksklusive rum ved at spille for 150 kr. på bingo, og få point for hver række i hvert spil i det eksklusive rum. Bingospillere med flest point efter 14 dage vinder.

Regler og vilkår for Valentins Dag Bingo

Unibet Bingos regler og vilkår er gældende, og Unibet Bingo forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version af regler og vilkår og versioner på andre sprog, er det den engelske version, der er gældende.

Denne kampagne kører indtil den 14. februar klokken 23:59, og du skal tilmelde sig på siden for bingoturneringen. Vinderen af hovedpræmien vil blive kontaktet inden for 72 timer af kundesupport, og resultater samt den nuværende stilling vil kunne ses på siden for bingoturneringen. Vinderen kan som alternativ til hovedpræmien få 25.000 kr., der vil blive sat ind på spillerens konto. Spillere, der ender mellem 2 og 20 på leaderboardet, vil få deres gevinster automatisk, når turneringen er ovre.

I tilfælde af uafgjort mellem flere spillere i vores bingoturnering, rangeres spillerne efter antallet af gange, de vinder på bingo. Det vil sige:

10 point (Spiller 3 fik fuldt hus to gange = 2 gange)

10 point (Spiller 2 vandt 1 række 4 gange og 3 rækker 2 gange = 6 gange)

10 point (Spiller 1 vandt 1 række 10 gange = 10 gange)

%d bloggers like this: