VM 2018, altså VM i Fodbold eller VM i Rusland, hvis du skulle være helt væk, er lige rundt om hjørnet. Det skal naturligvis fejres rundt omkring og ikke mindst på danskerne foretrukne bingorum. Der er præmier for ikke mindre end 800.000 kr. i garanterede puljer, og så er der 160.000 kr. i en ny jackpot, som du kan vinde, når du er med i VM Festen. Vi kigger nærmere på kampagnen VM Festen nedenfor, der er en fantastisk bingo-kampagne.

Du kan også få en oversigt over alle tilgængelige VM Freebets her, hvis du er mere til odds på sport og fodbold.

Sådan er du med i VM Festen

Du finder VM Festen inde i bingorummet Venskabsrummet. Her kan du blandt andet købe en plade til ‘EXTRA TIME' spillene. En plade koster 3,20 kr. og giver adgang til en garanteret præmiepulje i hvert spil på 1.200 kr. Du finder spillene under ‘Pre-køb'. Vidste du, at der også er gratis bingo på Bingo hver dag? Vi har lavet en gratis bingo oversigt her.

Bemærk, at ‘EXTRA TIME' spillene finder sted i tidsintervallet fra kl. 19 til kl. 02. Det betyder, at der er i alt 22 daglige muligheder for at få fingre i en af de herlige, garanterede puljer og de i alt 800.000 kr., der skal fordeles.

Mere om VM Festen på Bingo

Bingo sparker sommersæsonen i gang med kampagnen VM Festen med lige knap 800.000 kroner i garanterede præmier i puljer i Venskabsrummet. Men til denne kampagne behøver du ikke at være skør med fodbold for at deltage. Der er ingen røde kort eller fuldtids fløjter i Venskabsrummet. Selv om der har været fuld plade, vil spille endda kunne dyste videre om en trøstepræmie. Der er herudover også en 160.000 kr. jackpot, hvis de øvrige ting ikke i sig selv er nok.

Deltag også i chatquizzerne – da det bliver ekstra sjovt under VM.

Vilkår og betingelser for VM Festen

Denne kampagne løber til og med kl. 00:59 den 1. juli 2018, og den er åben for hele netværket, som Danske Spil spiller i. Når vinderne har modtaget alle præmier og alle jackpots er vundet lukket kampagnen.f Deltag om de garanterede puljegevinster i ‘EXTRA TIME' spillene i Venskabsrummet i mellem kl. 19 og kl. 02. Der er dagligt 22 muligheder for at få fingre i en af de garanterede puljer. Det vil sige, at der er 660 chancer i hele kampagneperioden, hvis du er med fra start til slut.

Individuelle præmiepulje for hvert ‘EXTRA TIME' bliver fordelt således:

  • Vinder af 1. linje vinder 20% af den individuelle præmie
  • Vinder af 2. linjer vinder 20% af den individuelle præmie
  • Vinder af fuld plade vinder 30% af den individuelle præmie

Når der har været fuld plade, fortsætter tallene med at blive trukket, indtil trøstepræmien er vundet. Den spiller, der vinder en trøstepræmie, vinder 30% af den individuelle præmiepulje. Der er ingen grænse for, hvor mange gange en spiller kan deltage i kampagnen.

Alle kampagnespil vil også være omfattet af en Balls Out Progressive Community Jackpot (“Jackpot”), som kan vindes af vinderen af Fuld Plade, som følger:

Det første jackpotbeløb, der kan vindes i perioden, er 160.000 og Jackpottens original vil være 40 (dvs. hvis vinderen af fuld plade vinder i det 40 udtrukne tal eller mindre):

a)    Fuld Plade vinder 70% af den samlede Progressive Jackpot

b)    De sidste 30% af den samlede Progressive Jackpot bliver delt mellem alle spillere, der har deltaget.

Jackpotbeløb øges trinvist ved hver kampagne spil indtil spillet er vundet. Når en jackpot er vundet, vil jackpotten nulstilles til det oprindelige startbeløb som vist ovenfor. Jackpotten øges hver anden dag i løbet af perioden, indtil jackpotten er vundet. På den første dag i perioden, vil Jackpotpuljen starte med at være 40. Hvis Jackpot ikke er vundet, vil puljen stige med én hver anden dag, indtil Jackpot er vundet. Når en jackpot er vundet, vil Jackpotbeløbet vende tilbage til 40.

Kampagnen afholdes af Bingos netværksleverandør, der forbeholder sig ret til at ophæve, annullere, suspendere eller ændre kampagnen, hvor det bliver nødvendigt at gøre det.

%d bloggers like this: