Unibet Bingos største bingospil bliver nu endnu bedre. Pladepriserne til deres 50.000 kroners Super Saturday er nemlig blevet halveret, så du kan deltage for bare 15 kr. og få dobbelt så mange plader for dine penge. Du kan altså glæde dig endnu mere til sidste lørdag i måneden – og hvis du har svært ved at vente, kan du allerede nu købe dine plader – og husk, at du stadig kan spille med om 20.000 kr. hver uge. Der er 14 dages gratis bingo til nye spillere her.

Slut din måned med en stærk pengepræmie – vi ses til bingo.

Sådan spiller du med i Super Saturday Bingo

Køb dine plader til Unibet Bingos Supersized spil på forhånd, eller køb dine plader i The Arena

Spil med her.

Regler og vilkår for Super Saturday Bingo

Unibet Bingos generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende. Denne kampagne gælder for bingospillet Super Saturday, der starter klokken 20:00 den sidste lørdag i hver måned. Denne kampagne gælder fra den 25. maj 2019 og finder sted i 75 Ball Variant-rummet, The Arena. Pengepræmier sættes ind på spillerens konto med det samme. Du kan købe plader til spillet op til 4 uger på forhånd. Prisen for en plade er 15 kr. og det højeste antal plader er 100.

Skal du være med i Super Saturday Bingo? Så klik dig ind til turneringen via links ovenfor. Som også nævnt kan du som ny spiller komme godt i gang med 14 dages gratis bingo. De nærmere regler og vilkår for gratis bingo kan du læse mere om via links ovenfor også. Der vil altid udvælges bingoturneringer, som nybegyndere kan spille med i. Der skulle derfor være gode chancer for at vinde en god gevinst for alle.

God fornøjelse med Super Saturday Bingo og gratis bingo på Unibet Bingo.

%d bloggers like this: