REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Selv om sommeren officielt først er begyndt her i juni, så har vi jo allerede vænnet os til sol og varmegrader, der er de sydlige himmelstrøg værdige. Det er næsten for godt til at være sandt. Noget andet, der næsten er for godt til at være sandt, er, at gratis bingo på Danske Spil Bingo ser ud til at fortsætte, indtil videre på ubestemt tid. Det betyder, at denne bingoside forærer præmier væk for 23.000 kr. om ugen, helt gratis til de heldige vindere. Du kan spille med hver time fra lidt over kl. 9 og indtil lidt over kl. 00.00.

Der er gode chancer for at vinde gratis bingokroner til kontoen, og dem kan man jo vælge at bruge til spil på VM, casino, poker, bingo eller nogle af de mange andre spil, der tilbydes derinde. Det eneste lille catch er, at man ikke på Danske Spil Bingos hjemmeside kan få en oversigt over, hvor der er gratis bingo. Men det kan du naturligvis få her på siden.

Oversigt over gratis bingo på Danske Spil Bingo

Man siger jo normalt, at GRATIS glæder er de største, og det gælder da ikke mindst gratis bingo på Danske Spil Bingo. Jeg har lavet en oversigt over, hvor der er gratis bingo, så du let kan følge med.

Bingorum

Tidsrum

Gamle Ole 9.13 13.15 17.17 21.13
Stjernedrys 10.12 14.12 18.12 22.12
Banko Hallen 11.14 15.14 19.14 23.14
Klassikeren 12.17 16.15 20.13 00.18

Danske Spil Bingo har således proppet masse af GRATIS Bingo spil ind i de forskellige bingorum. Du er velkommen til at tage for dig af de af retterne, som du har lyst til. Nogle kan sikkert nå at være med i alle disse gratis bingospil Der er rækkegevinster for ikke mindre end 3.360 kr. dagligt. Hertil kommer en masse forskellige jackpotter, du også kan vinde. Vi kan næsten gætte, hvad du vil spørge om, og svaret til dette spørgsmål er ganske enkelt: Ja, det er helt, helt, helt GRATIS at spille med!

Sådan så det ud første gang, vi slog nyheden op på Facebook:

Få masser af god underholdning og spil med her.

Du kan af oversigten over gratis bingo ovenfor se, at du kan spille gratis bingospil én gang i timen fra ca. kl. 9 om morgenen og til lidt over midnat. Det eneste, du skal gøre, er at finde det relevante bingorum, hvor spændingen vil være på sit højeste. De gratis bingospil finder du i bingorummene Stjernedrys, Banko Hallen, Gamle Ole eller i Klassikeren.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: