JACKPOTTEN FÅR ET BOOST. Danske Spil Bingo giver nemlig jackpotten et boost, og derfor vil du fra mandag den 18. marts til og med torsdag den 21. marts, fra kl. 13-20 kunne spille med om en progressiv fællesjackpot på minimum 20.000 kr. i Stjernedrys.

Jackpotboost er på menuen

Når hverdagen bliver for ensformet og præget af rutiner, står vi klar i kulissen til at rode bod på dette. Derfor tilbyder vi fra mandag d. 18. marts til torsdag d. 21. marts, i tidsrummet fra kl. 13-20, en boostet progressiv fællesjackpot på minimum hele 20.000 kr., som vil være at finde i Stjernedrys.

Er du ny bingospiller, er der 14 dages gratis bingo her

Så hvis du har været på udkig efter noget, der rækker ud over det sædvanlige, behøver du ikke at kigge langt. Jackpotboost sørger nemlig for at sætte kulør på din hverdag. Det eneste, du skal sørge for, er at sidde med, når spillene, der bærer navnet “Jackpotboost”, for første gang ser dagens lys kl. 13:00 mandag d. 18. marts i Stjernedrys.

Vi håber, at du vil komme og hygge med i Danmarks hyggeligste online Bingohal.

Chatværter på Danske Spil Bingo

Chatværterne vil i kampagneperioden være aktiv fra kl. 16:00. Du kan læse mere om vores søde chatværter og hold øje med, hvornår de er aktive, og i hvilket rum du kan finde den pågældende aktive vært her:

Regler for Jackpotboost på Danske Spil Bingo

Kampagnen er aktiv fra mandag d. 18. marts til torsdag d. 21. marts og vil være aktiv i de pågældende dage i tidsrummet kl. 13:00-20:00 Jackpotten er en progressiv fællesjackpot på minimum 20.000 kr.

%d bloggers like this: