Prøv gratis bingo på Unibet Bingo i påsken
Gå ikke glip af chancen for at vinde cash spins og gratis kuponer til bingo og minispil i påsken i Unibet Bingos særlige kampagne, som vi har kan løfte sløret for. Unibet Bingo har et nyt tilbud klar til dig hver dag i løbet af helligdagene, hver med en særlig bonus. Denne kampagne løber fra den 29. marts til og med den 2. april, hvor der altså hver dag vil være et nyt tilbud. Som ny spiller kan du spille bingo gratis i 14 dage ved tilmelding her.

Regler og vilkår gælder – kan læses her.

Spil gratis bingo på Unibet Bingo og andre gode tilbud

Der er følgende tilbud at hente på Unibet Bingo i Påsken:

Den 29. marts: Grav guld med cash spins i Miner Moe minispillet. Elsker du bingo, må du ikke gå glip af den første af de daglige påskekampagner. Spil i dag, hvor dine chancer for at finde guld er bedre end nogensinde. Du kan nemlig vinde 5 cash spins på Miner Moe-minispillet. Der er intet omsætningskrav, så alle dine gevinster bliver automatisk indsat på kontoen. For at kvalificere dig skal du spille for 50 kr. i et af bingorummene All Stars, The Arena, The Podium, Fairway eller Grand Slam. Herefter modtager du de 5 Cash Spins i minispillet Miner Moe.

Den 30. marts: Store gavedag med bingokuponer. Er du klar til en god gang bingo i dag, hvor Unibet forærer en gratis kupon på 50 kr. til bingo væk som led i påskekampagnen? Det er nemt at indløse, og hvorfor ikke få en fantastisk start på den lange weekend med gratis bingo og en stor gevinst? Log blot ind i bingo-lobbyen, hvor du vil få en meddelelse om, at du har modtaget en kupon på 50 kr. til gratis bingo på Unibet Bingo.

Den 31. marts: Et stort tilbud til minispil, og dagens specialtilbud handler således om at maksimere din aktivitet i minispil ved at optjene en ekstra kupon til minispil. Er dette mon din Superlørdag? Lad os finde ud af det: spil for 50 kr. i minispil, så modtager du en kupon på 50 kr. til minispil.

Den 1. april: Tilmeld dig 10.000 kr. minispilturnering, og spil et af Unibet Bingos minispil for at deltage i turneringen. Hvordan kravler jeg op ad leaderboardet? Rangeringen er baseret på største udlignede gevinst over en sammenhængende runde.

Den 2. april: Vind en ekstra kupon til bingo denne sidste dag Unibets specielle påskekampagne. Bingo er det perfekte spil efter en travl weekend med festligheder, så hvorfor ikke afslutte højtiden med en gevinst? Spil for 50 kr. i et af bingorummene All Stars, The Arena, The Podium, Fairway eller Grand Slam og få en kupon på 50 kr. til bingo.

Regler og vilkår for gratis bingo kampagnen

Denne kampagne kører fra kl. 00.00 den 29. marts til kl. 23.59 den 2. april med forskellig daglige kampagner og tilbud. Generelt gælder det, at Unibet forbeholder sig ret til at ændre kampagner til enhver tid, og at de generelle regler og vilkår er gældende. Reglerne varierer i øvrigt fra dag til dag:

Den 29. marts gælder det, at en spiller er berettiget til op til 5 cash spins Miner Moe. Spillerne skal spille for 50 kr. eller derover på bingo i et af følgende rum for at være berettiget til cash spins: All Stars, The Arena, The Podium, Fairway eller Grand Slam. Derefter modtager de 5 cash spins på minispillet Miner Moe. Kun bets med rigtige penge tæller med i denne kampagne, brug af bets med bonuspenge tæller ikke. Cash Spins er Free Spins uden omsætningskrav. Alle gevinster fra cash spins bliver straks sat ind på spillernes konto i cash.

Den 30. marts gælder det, at hver spiller er berettiget til højst 1 gratis bingo kupon á 50 kr. Kuponen kan kun bruges til bingo og bruges automatisk før spillerens kontantsaldo. Omsætningskravet for kuponens balance er x5 for bingo. Kuponer, der bruges til at købe billetter til afventende spil, kan ikke annulleres, før spillene er slut. Kuponer til gratis bingo udløber efter 30 dage, hvis de er i kø, og efter 60 dage, når de er i brug.

Den 31. marts er hver spiller berettiget til højst 1 kupon på 50 kr. til minispil. Spillerne skal spille for 50 kr. eller derover på Unibets minispil for at være berettiget til kuponen på 50 kr. til minispil. En spiller er berettiget til højst 1 kupon, og kuponen kan kun bruges til minispil. Kuponens balance bruges automatisk før spillerens kontantsaldo, og gennemspilskravet for kuponen er x25 for minispil. Kuponer udløber efter 30 dage, hvis de er i kø, og efter 60 dage, når de er i brug.

Regler for gratis bingo i april

Den 1. april skal du mindst spille 1 runde på et bingo minispil for at være kvalificeret til turneringen. Turneringen belønner de 50 spillere, der opnår den højeste udlignede gevinst over 1 runde, med kontante præmier. Præmiefordelingen kan ses på turneringssiden eller på kampagnesiden. Alle gevinster er i kontanter, som ikke er underlagt omsætningskrav.

Den 2. april er hver spiller berettiget til højst 1 kupon på 50 kr. til gratis bingo. Spillerne skal spille for 50 kr. cash eller derover i et af Unibets bingorum for at være berettiget til bingokuponerne. De kvalificerede bingorum er: All Stars, The Arena, The Podium, Fairway eller Grand Slam. Kun spil med kontanter tæller med i denne kampagne. Spil med bingokuponer og/eller bonuspenge tæller ikke i denne kampagne. Kuponen kan kun bruges til gratis bingo, og bingokuponen bruges automatisk før spillerens kontantsaldo. Bingokuponen skal gennemspilles 5 gange, inden gevinsterne kan udbetales. Kuponer til gratis bingo udløber efter 30 dage, hvis de er i kø, og efter 60 dage, når de er i brug.

I tilfælde af uoverensstemmelse eller manglende oplysninger er det udelukkende Unibets regler, der kan anses som gældende, og ovenstående er udelukkende medtaget som vejledning.

%d bloggers like this: