Så er der endnu en omgang gratis BINGO til ALLE Danske Bingos spillere! Nye spillere kan endda få 14 dages gratis bingo ved TILMELDING HER. Men det er altså ikke kun de nye bingospillere, der skal forkæles i denne omgang. Der er nemlig lige nu masser af gratis bingo på Danske Bingo. For eksisterende spillere er det de næste tre dage, hvor der bydes på en ordentlig stak gratis bingoplader. Som nævnt ovenfor er perioden med gratis bingo lidt længere for nye spillere, men det er lækkert, at eksisterende spillere også får mulighed for at spille bingo gratis. Du finder de gratis bingoplader i fire af de mest populære bingorum på Danske Bingo.

Mere om gratis bingo på Danske Bingo

Det er mandag, tirsdag og onsdag, det går løs. Der vil være 18 daglige GRATIS spil, og selvfølgelig må du spille med i lige så mange af spillene, som du har tid og lyst. Selv om der som nævnt er 14 dages gratis bingospil til nye spillere her, så kan nye spillere også få glæde af dette tilbud. Tilbuddet her gælder nemlig såvel nye som eksisterende spillere. Alle, der spiller med i de særlige gratis bingospil, får udleveret gratis bingoplader uden indbetaling. Teknisk set køber du faktisk bingopladerne, men du vil ikke kunne mærke det på pengepungen. Prisen på bingopladerne er nemlig sat til den nette sum af 0,00 kroner. Tænk, hvis man kunne købe flere ting til pris. Du kan måske kigge flere gratis ting her. Leder du efter et bingoalternativ? Så se med her:

Her på Bingosider.dk elsker vi naturligvis gratis bingospil, og du kan finde flere oplysninger i vores bingogruppe på Facebook her: https://www.facebook.com/groups/bingo

Vind samtidig på de andre bingospilleres held

I de 18 daglige gratis bingospil til og med onsdag er det selvfølgelig rigtige kontanter, du vinder på dine gratis bingoplader. Hvis du er heldig at snuppe en af de mange jackpotter, gælder det naturligvis også. Spillene har faktisk også fælles jackpotter. Gevinster i disse spil kommer alle bingospillerne til gode. Det er vinderen, der får 20% af puljen. Resten af jackpotten fordeles ligeligt blandt de øvrige bingospillere. Man kan altså sige, at du vinder på de andre bingospilleres held, og så kan du jo have kærligheden ved siden af.

Bemærk, at denne kampagne er gyldig frem til og med onsdag den 29. august 2018. Dette skema viser i hvilke bingorum og hvornår, der er gratis bingospil på Danske Bingo:

Sådan er du med til gratis bingo

Har du læst ovenstående, er du nok med på, at det er mandag, tirsdag og onsdag, det går løs. Der er 18 GRATIS bingospil om dagen, og du kan være med i dem alle eller vælge dem ud, som du kan nå. Ovenfor kan du præcist se hvor og hvornår, du kan spille bingo gratis. Få 14 dage helt gratis som ny spiller også her: TILMELD DIG HER.

I hvilke bingorum er der chatværter?

Der er chat med chatværter i disse bingorum:

  • Klokken 16-18 Velkomstrummet
  • Klokken 18-24 Stjernedrys

Betingelser for bingo gratisspil

Kampagneperioden kører fra den 27. til og med den 29. august 2018. Der er et højeste antal gratis bingoplader, som den enkelte spiller kan købe til det enkelte spil. I Banko Hallen er der 6 plader per spiller, og i Klassikeren er der 6 plader per spiller, mens der i Gamle Ole er der 6 plader per spiller, og i Stjernedrys er der 2 plader per spiller. Alle regler og vilkår findes på Danske Spil Bingos hjemmeside. Ovenstående er alene vejledende. Kun til folk over 18 år. Spil ansvarligt eller søg hjælp. God fornøjelse.

%d bloggers like this: