REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Lørdag den 26. maj bliver H.K.H Kronprins Frederik 50 år gammel, hvilket de (naturligvis) står klar til at fejre på Danske Spil Bingo. I anledningen af kronprinsens 50-års fødselsdag er det kugle nr. 50, der er blevet gjort til noget helt specielt hele ugen. Det er nemlig det, der kaldes “fødselsdagsnummeret”. Har du endnu ikke prøvet Danske Spil Bingo? Nye spillere kan spille gratis bingo i 14 dage efter tilmelding.

Sådan fejrer Danske Spil Bingo Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag

Når du vinder en gevinst på det såkaldte “fødselsdagsnummer”, får du ganske enkelt 500 kr. i gave udbetalt af en af Danske Spil Bingos søde chatværter. Skal vi lige uddybe det, eller er du allerede klar til at vinde 500 kr.? Vind 500 kr. på Danske Spil Bingo her.

Den er go' nok. Uanset, om du får fuld plade, eller om du bare vinder en rækkegevinst, giver det 500 kr. oven i hatten. Det forudsætter blot, at vindertallet lige netop er “fødselsdagsnummeret”, altså “50”. Øvrige vindertal er helt almindelige, og du vinder blot den almindelige gevinst, som du normalt ville gøre.

Regler og vilkår for bingo i anledning af kronprinsens fødselsdag

Denne kampagne er aktiv frem til søndag den 27. maj 2018. Der er med andre ord masser af muligheder for at ramme fødselsdagstallet 50 og vinde de 500 kr. Bemærk dog, at fødselsdagsnummeret 50 udelukkende er gældende inde i Stjernedrys-rummet, og at det udelukkende i tidsrummet 16-24, hvor Danske Spil Bingos chatværter er på vagt. Sidegevinster tæller i øvrigt ikke med i kampagnen.

For god ordens skyld gentager vi lige, at du kan få et ekstra godt tilbud, hvis du er ny spiller på Danske Spil Bingo. Så kan du nemlig oprette en gratis konto her. Din gratis konto giver herefter adgang til gratis bingo i 14 dage. Så kan du helt gratis prøve kræfter med online bingo. Præmierne, som du måtte vinde, er kontanter, som du kan købe flere bingoplader for eller hæve, hvis du har lyst til det. Læs mere om regler og vilkår på Danske Spil Bingos website.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: