Så er det blevet tid til årets helt store Bingo Spin-turnering. Kort fortalt så gælder det om at spille bingo hver weekend – det giver nemlig samtidig mulighed for at vinde på Unibets slots. Tilmeld dig denne turnering hver uge og få point, hver gang du vinder på bingo. Spillerne i top 100 vil få gratis spins til deres uhyggelige slot Book of Dead.

Tilmeld dig og vind her.

Sådan vinder du Bingo Gratis spins

Der er tusinder af gratis spins, som du kan vinde hver uge, så sæt jagten ind på Gratis Spins det populære spil, som er inspireret af det ældgamle Egypten.

Hvornår:Fra lørdag klokken 00:00 til søndag klokken 23:59.

Sådan spiller du: Tilmeld dig på turneringssiden

Få point for hver række i bingo og vind gratis spins på Book of Dead. Gratis spins gevinsterne ser ud som følger:

Placering

Antal Gratis Spins

1

1000 gratis spins

2

500 gratis spins

3

250 gratis spins

4-10

100 gratis spins

11-40

50 gratis spins

41-70

25 gratis spins

71-100

10 gratis spins

 

Regler og vilkår for gratis spins

Unibet Bingo forbeholder os retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Unibet Bingos generelle regler og vilkår er gældende. Denne kampagne varer fra den 1. februar 2019 klokken 00:01, og bingospillere skal tilmelde sig hver uge på turneringssiden.

Vinderne af hver turnering vil automatisk få deres gevinster, efter hver turnering er ovre. De aktuelle resultater og stillinger vil kunne ses på bingoturneringens side. I tilfælde af uafgjort mellem flere spillere i vores bingoturnering, rangeres spillerne efter antallet af gange, de vinder på bingo. Det vil sige:

10 point (Spiller 3 fik fuldt hus to gange = 2 gange)

10 point (Spiller 2 vandt 1 række 4 gange og 3 rækker 2 gange = 6 gange)

10 point (Spiller 1 vandt 1 række 10 gange = 10 gange)

I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version af regler og vilkår og versioner på andre sprog, er det den engelske version, der er gældende.

%d bloggers like this: