REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Det lader til, at hedebølgen i Danmark er drevet over for denne gang. Men sommeren er jo ikke slut, så lad os se, om ikke også august 2018 kommer til at vise sig fra sin bedste side. Er der nogen, der tørster efter regn, så kan det i hvert fald her afsløres, at der kommer pengeregn på Maria Bingo. Der skal nemlig foræres 680.000 kroner ud til danske bingospillere på nettet. Du skal selvfølgelig være tilmeldt for at få del i pengeregnen. Tilmelding kan ske ganske gratis her. Så hvad venter du på? Få dig tilmeldt og få del i de mange kontante pengepræmier, der er på spil.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad denne kampagne går ud på, og om der virkelig skal uddeles 680.000 kr. i præmier til de danske online bingospillere. Indledningsvist kan vi naturligvis understrege, at den er god nok. Faktisk kører søstersiden Unibet Bingo med en tilsvarende kampagne, så du kan tilmelde dig to steder og være med. Du kan tilmelde dig gratis her også. Her kan du også spille gratis bingo som ny spiller i 14 dage efter tilmelding. Det samme gælder i øvrigt her:

Mere om uddelingen af 680.000 kr. i bingopræmier

Der er to ting, Maria Bingo ved, bingospillere elsker: bingospillet og overraskende præmier. I august får bingospillere begge dele. Men præmierne er ikke bare en landkylling eller en stor flæskesteg, som du måske har set, at man vinder i en klassisk bingohal. På nettet handler det ud over at have det sjovt også om at vinde rigtige penge. Det er lige præcis, hvad du kan her. I løbet af augustmåned forærer Maria Bingo nemlig 140 pengepræmier væk. Det er et i et nyt bingorum hver dag, og hver dag er der over 20.000 kr., der skal uddeles.

For at få mulighed for at blive vilkårligt udvalgt til en pengepræmie skal du spille tre bingospil i træk i det udvalgte bingorum. Du kan vinde op til 10.000 kr. hver dag, og du kan vinde flere gange, hvis du er med flere dage. For som Maria siger:

Hvis du er inde, kan du vinde – det er alt, det kræver.

Du skal spille med inden den 31. august 2018, hvis du vil have del i de 680.000 kr. i pengepræmier.

Sådan spiller du bingo om penge

Du skal mindst spille 3 bingospil i det bingorum, hvor præmierne bliver uddelt. Vindere bliver tilfældigt udvalgt mellem bingospillere i bingorummet. Vil du også se en lille video om Maria? Så se mere på Youtube her:

Regler for bingopengespil

Denne bingokampagne kører frem til den 31. august 2018, og du kan være med alle dage og vinde op til 10.000 kr. i bingopenge og kontanter pr. dag. Bingopenge bliver givet væk dagligt mellem kl. 5:00 og 19:00 i et nyt bingorum dagligt. Denne kampagne gælder kun for bingo, og bingo-minispil tæller således ikke med. For at kunne få penge foræret skal bingospillere købe bingokuponer til tre bingospil i streg i et udvalgt rum, inklusive det bingospil, hvor Maria Bingo giver pengene væk. Det udvalgte rum bliver annonceret hver dag, og du kan se det rum, der er valgt, i bingoklienten. Bingospillerne kan som nævnt ovenfor vinde flere bingopræmier og bingopenge. Pengepræmierne sættes ind på bingospilleres konti øjeblikkeligt.

Maria Bingo forbeholder sig ret til at ændre eller annullere en kampagne som denne når som helst. I øvrigt er de generelle regler og vilkår gældende for kampagnen. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem engelske regler og vilkår og versioner på andre sprog, vil de engelske tekster have forrang.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: