REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Der er ikke mange bingosider, der kan fejre 12 års bingofødselsdag som Danske Bingo kan gøre det for øjeblikket. Faktisk er der ingen online bingosider, der kan fejre mere end et par års fødselsdag højest. Det er nemlig ikke længere tid siden, at det blev lovligt at udbyde online bingo. Danske Bingo har naturligvis en særlig position, da de inden reglerne blev ændret havde monopol på udbud af online bingospil. Indtil loven blev ændret var det altså kun Danske Spil Bingo, der måtte tilbyde danskere bingo via nettet. Det har de nu gjort i 12 år, hvorfor vi i disse dage fejrer 12 års bingofødselsdag. Fortsætter Danske Spil Bingo på samme måde, så kan vi godt regne med, at der kommer mange flere fødselsdagsfester på trods af, at der nu er kommet god konkurrence på markedet. Som det altid er med sådanne fødselsdagsfester, så er det de inviterede, der får alle gaverne. Det gode er, at DU er inviteret – og du kan se en oversigt over, hvad du får her.

Nedenfor kigger vi lidt nærmere på fødselsdagtilbuddene også.

Gratis fødselsdagskonkurrence: Vind gratis bingoplader hver dag

I 12 år har Danske Spil Bingo rystet posen, og det fejrer de med en masse fødselsdagskonkurrencer, flotte præmier og gaver til alle! Festen er begyndt, og det er helt gratis. Hver dag du knalder balloner i Bingo Ballonfesten, får du GRATIS BINGOPLADER. Vi synes selv det er ret sjovt – især hvis man rammer 5 guldballoner, for det udløser en ekstra præmie! For hver ballon du knalder, optjener du et lod i til lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr.! For at kunne modtage gratis bingoplader, er det nødvendigt at du har et bingoalias. Du kan se dit bingoalias i menuen i øverste venstre hjørne, hvis du logger ind på Danske Spil her, og tilgår et vilkårligt Bingorum.

Regler og vilkår for Ballonfesten og konkurrencebetingelser for fødselsdagsfesten

Konkurrenceperioden for Ballonfesten er til og med den 8. november 2018. Der afvikles en ny runde hver dag i kampagneperioden. Der kan deltages 1 gang pr. runde pr. deltager, og der er 3 omgange i hver runde.

Hovedpræmier: Der er to hovedpræmier, som består af to rejsegavekort på 10.000 kr. hver. For at deltage i lodtrækningen om de to rejsegavekort, skal du have deltaget aktivt i Ballonfesten i perioderne 29/10-4/11 og 5-8/11. For at deltage aktivt skal man have spillet alle 3 omgange i en given runde. For hver knaldet ballon tildeles et lod, som indgår i lodtrækningen om hovedpræmierne. Jo flere balloner man har knaldet i perioden, desto flere lodder har man i lodtrækningen. Der kan maksimalt optjenes 410 lodder i hele kampagneperioden. Vinderne af hovedpræmierne findes ved tilfældig lodtrækning, og kontaktes via e-mail i uge 46. Alias på vinderne offentliggøres på bingo siden. En udtrukken vinder, der ikke har besvaret vores henvendelse via e-mail inden for 30 dage, mister retten til præmien, og en ny vinder udtrækkes.

Guldballoner. Knaldes 5 guldballoner i én og samme runde, udløses et Supergavekort til en værdi af 200 kr. Supergavekortet tilsendes via e-mail til den emailadresse, der benyttes ifm. konkurrencen.

Fødselsdagsfest med Gratis Bingoplader

For hver dag der deltages aktivt i konkurrencen, tildeles 6 gratis plader til bingorummet Gamle Ole. Knaldes alle balloner i en given runde tildeles også en gratis plade til Stjernedrys. Gratis Bingoplader tildeles den førstkommende hverdag senest kl. 16.00. For at deltage aktivt skal man have spillet alle 3 omgange i en given runde. De gratis Bingoplader gælder til Fødselsdagsbingo-spil i hhv. Gamle Ole og Stjernedrys. For at kunne modtage de gratis bingoplader er det et krav at have en BLÅ konto hos Danske Spil, samt at have angivet et Bingo alias. Log ind og glemt password. Ved tilmelding til konkurrencen vælges et password, som skal bruges i spillets øvrige runder, når der skal logges ind. Hvis du glemmer dit password, kan du få et tilsendt et link via e-mail, hvorefter du kan vælge et nyt password.

Generelt og andre forbehold

Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen, og det er et krav at acceptere konkurrencebetingelserne. Ved at acceptere konkurrencebetingelserne accepteres også at modtage daglige systemmails omkring konkurrencen, med relevant information. Det er et krav at afgive samtykke til at modtage nyheder fra Danske Spil koncernen for at deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Danske Spil koncernen og deres nærtstående, samt samarbejdspartnere og deres nærtstående kan ikke deltage i konkurrencen. Gavekort og gratis bingoplader kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen afholdes af Danske Licens Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Danske Licens Spil A/S betaler præmieafgift i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Danske Licens Spil A/S erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Danske Licens Spil A/S forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: